HOMOKMÉGY KODOKAN JUDO SPORTEGYESÜLET

Aki szeretné támogatni az adója 1%-val a Homokmégyi Judokákat, egyesületünk felé megteheti Adószám: 18596148-1-03, Bankszámlaszám: Fókusz Takarékszövetkezet 51400037-10005178

                                    

Baján Vasvári úti dojoban 2015 Január 17-én , küzdö edzésen vettek részt a Homokmègyi judokák. Ahol nagyon keményen dolgoztak a küzdések alatt, más klubok judokáival .Gratulálunk nekik a helytállásért! Edzői továbbképzésen is részt vettünk.

 

2014. január 29.-én a  Homokmégyen a Sportcsarnokban Általános Iskolásoknak és ovisoknak testnevelés óra keretében judo-t ( cselgáncsot ) oktatunk a tanuló gyerekeknek. A játékos bemelegítést követően a gyerekek  judo gurulásokat az eséstechnikákat próbálták  elsajátítani, amely a mindennapi életben  nagyon  hasznos.

 

 

 

 

2014. február 7.-én Homokmégyen Judo Sportbált rendeztünk, ahol nagy érdeklődést mutatva szép számmal megjelentek a  vendégek. A műsorokat megelőzőleg számot adtunk az elmúlt 2014. év során általunk teljesített eseményekről. A Homokmégyi judokák tavalyi 2014. év során  összesen 19 versenyen vettek részt, ebből 9 országos bajnokságon Magyar kupán és 4 nemzetközi és 6 regionális versenyen, ahol

Ahol BM OB-n II. hely és TEK OB.- I. helyezés szerzett Ambrus Attila I. Dan,

a felnőteknél  III. o felnőtt OB. 1 fő 2. helyen  Fekete Vivien, III. helyen ifj. Fekete Attila végzett  1 esetben Vargacz Norbert  VII. pontszerző helyezést ért el

 a gyermekeknél 11 esetben országos bajnokságon Magyar kupán érmet hoztak Judokáink.  A 2014. évben a  összesen 124 érmet gyűjtöttek be ( 46 aranyat, 45 ezüstöt és 33 bronzot ), valamint 37 pontszerző helyet szereztek meg. A legeredményesebb Judokák (Markella Míra, Kollár Anna, Ferencz Dávid Sándor, Fekete Johnny, Varga Soma, ifj. Ambrus Attila, Katus Márk. Kovács Aletta, Ferencz Dorka, Horváth Ákos, Harangozó Eszter,  )   Judo tárgyjutalmat vehettek át. A Homokmégy Kodokan Judo Sportegyesület működésében való sok éves kiemelkedő teljesítményéért  tárgyjutalmat vehet át Vargacz Norbert, Katus Róbert, Varga János.

 

 

 

 

 

 

Ezúttal is szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, aki erkölcsi és anyagi támogatásukkal hozzájárultak  a Homokmégyi Judo eredményes tevékenységéhez !!!

 

2015. január 15.-én Délmagyarországi Regiónális Judo Szövetség Közgyűlésén vettünk részt.

 

2015. február 21.-én KŐRÖS JUDO SE által Nagykőrös, Kinizsi  u. 4. szám alatt a Kossuth L. Általános Iskola sportcsarnokában rendezett I. CROWN-KŐRÖS  KUPA NYÍLT REGIONÁLIS UTÁNPÓTLÁS JUDO VERSENYEN vettük részt 25fős judo különítménnyel.  A verseny 5 – 14 éves korú judokák részére került megrendezésre.   A versenyen 40 judo klub közel félezer judokával nevezett.  A legfiatalabbakkal kezdődött a megmérettetés, ahol Ambrus Balázs kezdte „a jeget törni” az ellenfeleit sorra küldte be az öltözőbe és a végén Ő álhatott a dobogó legfelsőbb fokára, ezzel aranyérmet szerzett.  Majd követték az idősebbek Kollár Anna, Fekete Johnny, Markella Míra, akik kemény és állhatatos küzdelműkkel színtén a nap bajnokai lehettek összesen 4 aranyérmet szereztek. Döntőig hatan ( Budai Viktor, Szőllősi Kármen, Ferencz Dorka, Czaga Levente, Haraozó Miklós, Horváth Ákos) eljutottak, de az ellenfél ekkor jobbnak bizonyult, így meg kellett elégedniük a II. helyezéssel. A judokák közül 7 fő küzdött meg a dobogóra jutásért, de sajnos csak hármom judokának Markó Zsigmondnak, Fias Andor Péternek és Bicsérdi Leventének akasztottak bronz érmet a nyakába.   Összesítésben ( 4 arany, 6 ezüst, 3 bronz, 1 IV. 4 V.,  3 VII. ) és a többieknek nem sikerült helyezést elérniük. A 40 klub közül VII. helyen végzett a Homokmégy Kodokan Judo SE csapata. A gyerekek nagyon büszkévé tettek, mert mindenki helytállva, fáradságot nem kímélve küldötte végig a napot a egyéni és csapat  helyezéséért is. A versenyen a Judokák találkozhattak Ungvári Miklós Londoni olimpiai ezüstérmessel, valamint egy barátunkkal Masateru Ishizaki japán judo mesterrel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ssz.

Név

 

korosztály

Helyezés

1

Ambrus Balázs

2008

 

 

 

    Diák „ F „

   

    

 

 

 

 

     Diák „ D, E „

 

 

       Diák „ C „

 

1

2

Tapolcsányi Dorottya

2008

7

3

Markó Zsigmond

2008

3

4

Budai Viktor

2008

2

5

Fias Andor

2008

3

6

Erdős Attila

2008

5

7

Víg Botond

2006

8

8

Káloczi Áron

2007.

5

9

Vargacz Bence

2006

7

10

Dicsérdy Levente

2005.

3

11

Szőlősi Kármen

2005.

2

12

Fekete Johnny

2004.

      

 

       Diák „ B „

1

13

Markella Mira

2004..

1

14

Fias Petra Jázmin

2004

5

15

Nagy Zsombor Marcell

2003

  

      Diák „ A „

7

16

Kollár Anna

2003.

1

17

Ferencz Dorka

2003

 

2

18

Kovács Aletta

2002.

 

 

   Serdülő

4

19

Czaga Levente

2002.

2

20

Varga Soma

2002.

-

21

Nagy Domonkos Máté

2002

 

5

22

Greksa Bálint

2001.

    

 

    Serdülő

-

23

Sereg Péter

2001.

7

24

Harangozó Miklós

2001.

2

25

Horváth Ákos

2001.

2

 

 

 

2015.február 25-én Budapesten Megyeri úti UTE dojoban BM országos judo bajnokságon Ambrus Attila +100kg-ban 3. helyen végezett.

 

 

 

 

 

 

2015.02.28.-án Solti Atlétikai Club Judo Szakosztály  által rendezett Solt, Nagymajori út 24. szám alatt található Általános Iskola Sportcsarnoka XVIII. SOLTI TAVASZ KUPA, Diák A,B,C, serdülő, fiú-lány Regionális Judo Diákolimpián vettünk részt 17fővel. Ismételten sikerült több dobogós előkelő helyet is elfoglalnunk.

Első helyen Harangozó Eszter, Bicsérdy Levente, Markella Míra, Fekete Johnny, Kollár Anna, Kovács Aletta,

2. helyen Nagy Zsombor, Sereg Péter,

3. helyen Szőllősi Kármen, Ferencz Dorka, Horváth Ákos, Nagy Domonkos, Fias Petra Jázmin,   Ambrus Attila

5. helyen Varga Soma, Katus Márk végzett,

6. helyen Harangozó Miklós zárt.

A legtechnikásabb versenyzőnek járó különdìjat Homokmégy Kodokan Judo Sportegyesület  leány judokája Markella Mìra, mìg fiúknál Fekete Johnny vehette át.

A kupát csapatban közel 30 Klub közül mi vehettük át a 3. helyezetként!

Szìvből Gratulàlok Mindenkinek !

 

 

Siklós Ifi OB 2015. március 07.-én Síklós, Gyűdi út.

Markella Milán 60Kg-ban, Ferencz Patrik 60kg-ban, Somogyi Patrik 66kg.-ban, Ferencz Dávid Sándor -81kg.-ban helyezés nélkül zártak a közel 30fős csoportból.

 

A Magyar Judo Szövetség által 2015.03.14.-én Tatán a  Baji u 21 szám alatt a olimpiai edzőtábor épületében Diák A" és B" korosztàly részére rendezett Magyar Judo Kupán 3 fővel vettünk részt. A Kupára az ország különböző részéről érkeztek versenyzők. Sajnos nekünk 4 judokát otthon kellett hagynunk betegség miatt, viszont a maradék 3 homokmégyi cselgáncsos nagy küzdelmet vívtot, keményen helytállt az országos mezőnyben és mind a hármójuknak sikerült eljutni a dobogóig s annak 3. fokára felállni és ezzel bronzérmet szerezni.

A gyerekek nap közben ismét találkozhattak a Londoni Olimpiai bronzérmes Judo hercegnőjével Csernoviczki Évával.

 

 

Helyezések:

Kollár Anna III.     Diák  A +56kg

Markella Mìra III.  Diák B  -36kg

Fekete Johnny  III.  Diák B  -38kg

 

 

 

Szìvből Gratulàlok az elért szép eredményekhez!!!!

 

 

Homokmègy Kodokan Judo Sportegyesület 17 fő judokája részt vett a Bajai Judo Club által szervezett Serdülő és Diák D, A, B, C Nyìlt Regionális és Nemzetközi Judo Bajnokságon és Kupán 2015.03.21 - 22.-én Magyarországi Németek Általános Művelődési Központ Sportcsarnokában. A két nap alatt 52  judo klub közel 550 fő judokája lépet tatamira. A versenyre külföldi csapatok is érkeztek Ukrajnából, Romániából, Szerbiából, Horvátországból, Slovéniából. A judokàk kemèny küzdelmeket vívtak mèg külföldi versenyzőkkel is .

A Diák D, C, B, A korosztályban

I. Helyen végzett Kollár Anna, Káloczi Áron és Fekete Johnny

II. helyen végzett Szőlősi Kármen,  Markella Mìra,

III. Helyen végzett Vargacz Bence, Czaga Leila, valamint Harangozó Eszter.

A serdülőknél Horváth Ákos, Kovács Aletta V. Helyen, mìg Harangozó Miklós és Sereg Péter, Kollár Anna Katalin VII. helyen végeztek. A  többiek is helytálltak, de sajnos csak a középmezőnyig tudtak eljutni a közel 25-30 fő mezőnyből! A szombati napon Én, vasárnap Vargacz Norbert Judo Bíróként is részt vettünk a versenyen. Gratulàlok mindenkinek a helytállásért a szép eredményekhez!

 

 

Százhalombattán 2015.03.28.-án, Vasút u. 41. szám alatt a Szabadidő Centrumban rendezték meg a XVII. Nyílt Masters Judo Magyar Bajnokságot. A versenyre nyíltsága miatt 12 országból is ( Német, Osztrák, Lengyel, Cseh, Szlovák, Ukrán, Orosz, Román, Szerb, Horváth, Szlovén, Olaszországból ) érkezetek versenyzők, közel 250 fő volt jelen. A versenyen egyedül én képviseltem a Homokmégyi cselgáncsosokat  +100kg.-ban.  A bajnokság előtti napokban is már küzdenem kellett a összeszedet vírusokkal, így nehezen indult megmérettetés napja is

A első kemény mérkőzésemet intéssel elveszítettem egy nálam jóval nehezebb versenyzőtől, aki később döntőzött. A vigaszágon folytattam tovább mérkőzéseket, ahol további mérkőzéseket megnyerve a egész a dobogóig jutottam. A bronz mérkőzést a harmadik helyért folyó viadalt sajnos elveszítettem, így meg kellett elégednem a dobogó melletti hellyel.  

 

Fekete Johnny 2015. április 4.-én ( szombaton) Nemzetközi Judo Bajnokságon Skóciában Edinburgh Meadowbank Sports Centrben ismételten képviseli a Homokmégyi judosokat, valamint 13 ország közül Magyarországot is. A versenyen 500 judoka áll tatamira.

Johnny szépen indított ipponnal nyerte első meccsét, majd haladt tovább a tabellán. Az egyik meccsén győztesként hirdették ki, majd elvették a győzelmét, mert állítólag a győztes dobása nem felelt meg az „ottani kitéríumoknak”, így  a nemzetközi judo versenyen 5. lett ez is nagyon szép eredmény, főleg akkor mikor a skót bírók nem mellette álltak.

 

 

 

Szombaton 2015. április 18. Orosházára 8 fővel utaztak a Homokmégyi Kodokan  judo Sportegyesület, diák és serdülő korú versenyzői, hogy részt vegyenek a II. Oros-Honvéd Judo Kupán és  nyílt regionális versenyen. A nap végére 7 indulónak sikerült  felállnia a dobogóra, sőt 22 club közül az összesítést követően egy kicsivel lemaradtunk a dobogóról.

 

  1. helyezettek lettek:

 

 Kollár Anna,

 Markella Mìra,

 Fekete Johnny,

 Szőlősi Kármen,

 Kovács Aletta,

 Varga Soma,

 

  1. helyen végzett Ambrus Attila

 

Küzdelmet több ponttal vezető Ferencz Dorkának combizomi sérülés miatt sajnos a IV. helyre szorult.

 

 

Gratulàlunk a szép eredményekhez!

 

 

 

 

 

 

A Homokmégyi Judokákkal 2015. április 25 szombaton Dunaújváros, Táncsics M. u. 1/A. Dunaújvárosi Főiskola  Sport és rendezvénycsarnokában Dunaújvárosi Judo Club által rendezett meghívásos Judo versenyen, Nyuszi kupán vettünk részt. A versenyen közel 200 fő judoka állt tatamira. A versenyt a legkisebbek Diák „D” (8-9 évesek)  kezdték, majd a Diák „C”, „B”, „A” és a Serdülő, végül az Ifi korosztály  fejezte be. A versenyen mindenki kitartóan küzdött, aminek meg is lett az eredménye összesen 12db aranyérmet, 10db ezüstérmet, 10db bronzérmet, valamint 1 db negyedik helyet szereztünk. Az összesítésben 11 club közül a Homokmégyi Judo lett a legeredményesebb így Dunaújvárosból is elhoztuk a kupagyőztesnek járó Kupát. Második le Dunaújváros, harmadik Nagykőrös, negyedik Százhalombatta csapata.

Szívből Gratulálok Mindenkinek a helytállásért  és a szép eredményekhez. Büszke vagyok minden Judokámra.

 

 

Helyezés

Név

születési idő

    Dunaújváros, 2015.04.25.)     súlycsoport kg

I.

Ambrus Balázs

2008..

27kg

III.

Tapolcsányi Dorottya

2008

24kg

II.

Markó Zsigmond

2008

33kg

II.

Budai Viktor

2008

20kg

III.

Fias Andor

2008

30kg

III.

Erdős Attila

2008

27kg

IV.

Víg Botond

2007

24kg

II.

Czaga Leila

2005.

33kg

II.

Harangozó Eszter

2005.

40kg

I.

Dicsérdy Levente

2005.

33kg

III.

Szőlősi Kármen

2005.

36kg

I.

Fekete Johnny

2004.

38kg

I.

Markella Mira

2004..

36kg

III.

Fias Petra Jázmin

2004

30kg

I.

Ambrus Attila

2003.

41kg

II.

Nagy Zsombor Marcell

2003

38kg

I.

Kollár Anna

2003.

+56kg

II.

Ferencz Dorka

2003

+56kg

II.

Kovács Aletta

2002.

63kg

I.

Czaga Levente

2002.

33kg

I.

Varga Soma

2002.

45kg

III.

Katus Márk

2002.

55kg

III.

Nagy Domonkos Máté

2002

81kg

III.

Greksa Bálint

2001.

40kg

II.

Sereg Péter

2001.

81kg

I.

Harangozó Miklós

2001.

81kg

II.

Horváth Ákos

2001.

+81kg

I.

Ferenc Dávid Sándor

2000

-81kg

II.

Somogyi Patrik

1999

66kg

I.

Markella Milán

1998

60kg

III.

Ferencz Patrik

1999

60kg

I.

Demjén Dávid

1999

60kg

III.

Haris Martin

1999

56kg

 

 

 

 

 

 

2015.05.09-én szombaton megtartottuk az 5. Homokmégyi Judos születésnapot, Családi napot Homokmégyi Székes tónál. A  Gyerekek egy része horgászott másik része dzsungel vagy Amazonharcossá vált a tó melletti erdőben. Voltak akik kipróbálták a tó hűsítő vizét a 30 C-ban. Természetesen a kártya és labdázás sem maradhatott el. Mi szülők pedig  örömmel teli, mosolyogva néztük a gyerekek nyüzsgését.  Jókat beszélgettünk, nevetgéltünk és természetesen nagyon finomakat ettünk, ittunk. Nagyon finom lett Sereg Viktor Által készített kolbász, Vargaczné Ágota által pácolt és kisütött csirkecsombok, Geri Róbiék házi sajtja és az 5. Judos Szülinapi torta, amit  Markóné Erzsinéni ismételten nagyon finomra készített. Palacsinta is elfogyott a tányérokról.

Köszönöm szépen mindenkinek ezt a közösen eltöltött szép napot, hiszen mindenki hozzájárult e nap boldog hangulatához!

 

 

A Homokmégyi Judokákkal 2015. május 16-án szombaton Hartai Sportcsarnokban, a Hartai Judo Club által rendezett meghívásos Judo versenyen, II. Majális kupán vettünk részt. A versenyen 7 judo egyesület judokája állt tatamira. A versenyt a legkisebbek Diák „D” (8-9 évesek)  kezdték, majd a Diák „C”, „B”, „A” és a Serdülő, végül az Ifi korosztály  fejezte be. A versenyen mindenki kitartóan küzdött, aminek meg is lett az eredménye összesen 15db aranyérmet, 6 db ezüstérmet, 6db bronzérmet, valamint 2 db negyedik helyet szereztünk. Az összesítésbe 7 club közül a Homokmégyi Judo lett a legeredményesebb így Hartáról is elhoztuk a kupagyőztesnek járó Kupát. Második le Dunaújváros, harmadik Harta. Szívből Gratulálok Mindenkinek a helytállásért  és a szép eredményekhez. Ismételten büszke lehettem  minden Judokámra.

 

Név

születési idő

   (Harta, 2015.05.16.)     súlycsoport kg

korosztály

Helyezés

 

 

                            17, 20, 24, 27, 30, 33, 36 , 40, +40  

 

 

Ambrus Balázs

2008..

27kg

 

 

 

    Diák „ F „

   

    

 

 

 

 

     Diák „ D, E „

1

Tapolcsányi Dorottya

2008

24kg

3

Markó Zsigmond

2008

33kg

2

Budai Viktor

2008

20kg

1

Erdős Attila

2008

27kg

3

 

 

                              17, 20, 24, 27, 30, 33, 36 , 40, +40  

 

Víg Botond

2007

24kg

3

Káloczi Áron

2007.

33kg

2

Vargacz Bence

2006

36kg

3

 

 

Férfi

27, 30, 33, 36, 39, 42, 45, 50, 55, +55                              ( kg)

Női

27, 30, 33, 36, 40, 45, +45                                               ( kg)

 

 

Czaga Leila

2005.

33kg

  

 

 

      Diák „ C „

1

Harangozó Eszter

2005.

40kg

2

Bicsérdy Levente

2005.

33kg

1

Szőlősi Kármen

2005.

36kg

1

 

 

Férfi

29, 32, 35, 38, 41, 45, 50, 55, 60, +60                              ( kg)

Női

30, 33, 36, 40, 44, 49, +49                                               ( kg)

 

 

 

Fekete Johnny

2004.

38kg

      

 

       Diák „ B „

1

Markella Mira

2004..

36kg

1

 

 

Férfi

32, 35, 38, 41, 45, 49, 54, 60, 66, +66                              ( kg)              

Női

35, 38, 41, 45, 50, 56, +56                                               ( kg)

 

 

 

Ambrus Attila

2003.

38kg

      Diák „ A „

1

Nagy Zsombor Marcell

2003

38kg

2

Kollár Anna

2003.

+56kg

1

Ferencz Dorka

2003

+56kg

 

1

 

 

Férfi

36, 40, 45, 50, 55, 60,66, 73, 81, +81                               ( kg)   

Női

36, 40, 44, 48, 52, 57, 63, +63                                          ( kg)               

 

 

 

 

Kovács Aletta

2002.

63kg

 

 

   Serdülő „ B „

1

Czaga Levente

2002.

33kg

2

Varga Soma

2002.

45kg

1

Katus Márk

2002.

55kg

3

Nagy Domonkos Máté

2002

81kg

 

1

 

 

 

 

 

Greksa Bálint

2001.

40kg

    

 

    Serdülő „ A „

4

Harangozó Miklós

2001.

81kg

3

 

 

Férfi

46, 50, 55, 60, 66, 73, 81, 90, +90                                      ( kg)

Női

 40, 44, 48, 52, 57, 63, 70, +70           

                                                                                            ( kg)

 

 

 

Ferenc Dávid Sándor

2000

-81kg

      

 

           Ifi

1

Somogyi Patrik

1999

66kg

1

Markella Milán

1998

60kg

2

Ferencz Patrik

1999

60kg

4

 

 

 

 

 

 

 

Baján Vasvári úti dojoban Január 17-én , küzdö edzésen vettek részt a Homokmègyi judokák. Ahol nagyon keményen dolgoztak a küzdések alatt, más klubok judokáival .Gratulálunk nekik a helytállásért! Edzői továbbképzésen is részt vettünk.

 

2015. január 29.-én a  Homokmégyen a Sportcsarnokban Általános Iskolásoknak és ovisoknak testnevelés óra keretében judo-t ( cselgáncsot ) oktatunk a tanuló gyerekeknek. A játékos bemelegítést követően a gyerekek  judo gurulásokat az eséstechnikákat próbálták  elsajátítani, amely a mindennapi életben  nagyon  hasznos.

 

 

 

2015. február 7.-én Homokmégyen Judo Sportbált rendeztünk, ahol nagy érdeklődést mutatva szép számmal megjelentek a  vendégek. A műsorokat megelőzőleg számot adtunk az elmúlt 2014. év során általunk teljesített eseményekről. A Homokmégyi judokák tavalyi 2014. év során  összesen 19 versenyen vettek részt, ebből 9 országos bajnokságon Magyar kupán és 4 nemzetközi és 6 regionális versenyen, ahol

Ahol BM OB-n II. hely és TEK OB.- I. helyezés szerzett Ambrus Attila I. Dan,

a felnőteknél  III. o felnőtt OB. 1 fő 2. helyen  Fekete Vivien, III. helyen ifj. Fekete Attila végzett  1 esetben Vargacz Norbert  VII. pontszerző helyezést ért el

 a gyermekeknél 11 esetben országos bajnokságon Magyar kupán érmet hoztak Judokáink.  A 2014. évben a  összesen 124 érmet gyűjtöttek be ( 46 aranyat, 45 ezüstöt és 33 bronzot ), valamint 37 pontszerző helyet szereztek meg. A legeredményesebb Judokák (Markella Míra, Kollár Anna, Ferencz Dávid Sándor, Fekete Johnny, Varga Soma, ifj. Ambrus Attila, Katus Márk. Kovács Aletta, Ferencz Dorka, Horváth Ákos, Harangozó Eszter,  )   Judo tárgyjutalmat vehettek át. A Homokmégy Kodokan Judo Sportegyesület működésében való sok éves kiemelkedő teljesítményéért  tárgyjutalmat vehet át Vargacz Norbert, Katus Róbert, Varga János.

 

 

 

 

Ezúttal is szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, aki erkölcsi és anyagi támogatásukkal hozzájárultak  a Homokmégyi Judo eredményes tevékenységéhez !!!

 

2015. január 15.-én Délmagyarországi Regiónális Judo Szövetség Közgyűlésén vettünk részt.

 

2015. február 21.-én KŐRÖS JUDO SE által Nagykőrös, Kinizsi  u. 4. szám alatt a Kossuth L. Általános Iskola sportcsarnokában rendezett I. CROWN-KŐRÖS  KUPA NYÍLT REGIONÁLIS UTÁNPÓTLÁS JUDO VERSENYEN vettük részt 25fős judo különítménnyel.  A verseny 5 – 14 éves korú judokák részére került megrendezésre.   A versenyen 40 judo klub közel félezer judokával nevezett.  A legfiatalabbakkal kezdődött a megmérettetés, ahol Ambrus Balázs kezdte „a jeget törni” az ellenfeleit sorra küldte be az öltözőbe és a végén Ő álhatott a dobogó legfelsőbb fokára, ezzel aranyérmet szerzett.  Majd követték az idősebbek Kollár Anna, Fekete Johnny, Markella Míra, akik kemény és állhatatos küzdelműkkel színtén a nap bajnokai lehettek összesen 4 aranyérmet szereztek. Döntőig hatan ( Budai Viktor, Szőllősi Kármen, Ferencz Dorka, Czaga Levente, Haraozó Miklós, Horváth Ákos) eljutottak, de az ellenfél ekkor jobbnak bizonyult, így meg kellett elégedniük a II. helyezéssel. A judokák közül 7 fő küzdött meg a dobogóra jutásért, de sajnos csak hármom judokának Markó Zsigmondnak, Fias Andor Péternek és Bicsérdi Leventének akasztottak bronz érmet a nyakába.   Összesítésben ( 4 arany, 6 ezüst, 3 bronz, 1 IV. 4 V.,  3 VII. ) és a többieknek nem sikerült helyezést elérniük. A 40 klub közül VII. helyen végzett a Homokmégy Kodokan Judo SE csapata. A gyerekek nagyon büszkévé tettek, mert mindenki helytállva, fáradságot nem kímélve küldötte végig a napot a egyéni és csapat  helyezéséért is. A versenyen a Judokák találkozhattak Ungvári Miklós Londoni olimpiai ezüstérmessel, valamint egy barátunkkal Masateru Ishizaki japán judo mesterrel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ssz.

Név

 

korosztály

Helyezés

1

Ambrus Balázs

2008

 

 

 

    Diák „ F „

   

    

 

 

 

 

     Diák „ D, E „

 

 

       Diák „ C „

 

1

2

Tapolcsányi Dorottya

2008

7

3

Markó Zsigmond

2008

3

4

Budai Viktor

2008

2

5

Fias Andor

2008

3

6

Erdős Attila

2008

5

7

Víg Botond

2006

8

8

Káloczi Áron

2007.

5

9

Vargacz Bence

2006

7

10

Dicsérdy Levente

2005.

3

11

Szőlősi Kármen

2005.

2

12

Fekete Johnny

2004.

      

 

       Diák „ B „

1

13

Markella Mira

2004..

1

14

Fias Petra Jázmin

2004

5

15

Nagy Zsombor Marcell

2003

  

      Diák „ A „

7

16

Kollár Anna

2003.

1

17

Ferencz Dorka

2003

 

2

18

Kovács Aletta

2002.

 

 

   Serdülő

4

19

Czaga Levente

2002.

2

20

Varga Soma

2002.

-

21

Nagy Domonkos Máté

2002

 

5

22

Greksa Bálint

2001.

    

 

    Serdülő

-

23

Sereg Péter

2001.

7

24

Harangozó Miklós

2001.

2

25

Horváth Ákos

2001.

2

 

 

2015.február 25-én Budapesten Megyeri úti UTE dojoban BM országos judo bajnokságon Ambrus Attila +100kg-ban 3. helyen végezett.

 

 

 

 

 

 

2015.02.28.-án Solti Atlétikai Club Judo Szakosztály  által rendezett Solt, Nagymajori út 24. szám alatt található Általános Iskola Sportcsarnoka XVIII. SOLTI TAVASZ KUPA, Diák A,B,C, serdülő, fiú-lány Regionális Judo Diákolimpián vettünk részt 17fővel. Ismételten sikerült több dobogós előkelő helyet is elfoglalnunk.

Első helyen Harangozó Eszter, Bicsérdy Levente, Markella Míra, Fekete Johnny, Kollár Anna, Kovács Aletta,

2. helyen Nagy Zsombor, Sereg Péter,

3. helyen Szőllősi Kármen, Ferencz Dorka, Horváth Ákos, Nagy Domonkos, Fias Petra Jázmin,   Ambrus Attila

5. helyen Varga Soma, Katus Márk végzett,

6. helyen Harangozó Miklós zárt.

A legtechnikásabb versenyzőnek járó különdìjat Homokmégy Kodokan Judo Sportegyesület  leány judokája Markella Mìra, mìg fiúknál Fekete Johnny vehette át.

A kupát csapatban közel 30 Klub közül mi vehettük át a 3. helyezetként!

Szìvből Gratulàlok Mindenkinek !

 

 

Siklós Ifi OB 2015. március 07.-én Síklós, Gyűdi út.

Markella Milán 60Kg-ban, Ferencz Patrik 60kg-ban, Somogyi Patrik 66kg.-ban, Ferencz Dávid Sándor -81kg.-ban helyezés nélkül zártak a közel 30fős csoportból.

 

A Magyar Judo Szövetség által 2015.03.14.-én Tatán a  Baji u 21 szám alatt a olimpiai edzőtábor épületében Diák A" és B" korosztàly részére rendezett Magyar Judo Kupán 3 fővel vettünk részt. A Kupára az ország különböző részéről érkeztek versenyzők. Sajnos nekünk 4 judokát otthon kellett hagynunk betegség miatt, viszont a maradék 3 homokmégyi cselgáncsos nagy küzdelmet vívtot, keményen helytállt az országos mezőnyben és mind a hármójuknak sikerült eljutni a dobogóig s annak 3. fokára felállni és ezzel bronzérmet szerezni.

A gyerekek nap közben ismét találkozhattak a Londoni Olimpiai bronzérmes Judo hercegnőjével Csernoviczki Évával.

 

 

Helyezések:

Kollár Anna III.     Diák  A +56kg

Markella Mìra III.  Diák B  -36kg

Fekete Johnny  III.  Diák B  -38kg

 

 

 

Szìvből Gratulàlok az elért szép eredményekhez!!!!

 

 

Homokmègy Kodokan Judo Sportegyesület 17 fő judokája részt vett a Bajai Judo Club által szervezett Serdülő és Diák D, A, B, C Nyìlt Regionális és Nemzetközi Judo Bajnokságon és Kupán 2015.03.21 - 22.-én Magyarországi Németek Általános Művelődési Központ Sportcsarnokában. A két nap alatt 52  judo klub közel 550 fő judokája lépet tatamira. A versenyre külföldi csapatok is érkeztek Ukrajnából, Romániából, Szerbiából, Horvátországból, Slovéniából. A judokàk kemèny küzdelmeket vívtak mèg külföldi versenyzőkkel is .

A Diák D, C, B, A korosztályban

I. Helyen végzett Kollár Anna, Káloczi Áron és Fekete Johnny

II. helyen végzett Szőlősi Kármen,  Markella Mìra,

III. Helyen végzett Vargacz Bence, Czaga Leila, valamint Harangozó Eszter.

A serdülőknél Horváth Ákos, Kovács Aletta V. Helyen, mìg Harangozó Miklós és Sereg Péter, Kollár Anna Katalin VII. helyen végeztek. A  többiek is helytálltak, de sajnos csak a középmezőnyig tudtak eljutni a közel 25-30 fő mezőnyből! A szombati napon Én, vasárnap Vargacz Norbert Judo Bíróként is részt vettünk a versenyen. Gratulàlok mindenkinek a helytállásért a szép eredményekhez!

 

 

Százhalombattán 2015.03.28.-án, Vasút u. 41. szám alatt a Szabadidő Centrumban rendezték meg a XVII. Nyílt Masters Judo Magyar Bajnokságot. A versenyre nyíltsága miatt 12 országból is ( Német, Osztrák, Lengyel, Cseh, Szlová

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 73
Tegnapi: 53
Heti: 293
Havi: 906
Össz.: 280 634

Látogatottság növelés
Oldal: 2015. évi események
HOMOKMÉGY KODOKAN JUDO SPORTEGYESÜLET - © 2008 - 2018 - homokmegyjudo.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »